Personlig udvikling

Gå-Coaching i Frederiksberg Have

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan udvikle og styrke din robusthed? Hvordan du kan håndtere stressede situationer eller perioder bedre? Eller hvad du skal gøre for genvinde din fysisk eller mentale balance efter en længere periode med pres og stress? Vil du gerne udforske hvordan du bedre kan forstå og trives med din sårbarhed?  Eller blive bedre til at bevare dit mentale overskud, når du bliver udfordret?

Personlig udvikling handler blandt andet om at få velkvalificeret input gennem dialog, feedback, ny inspiration og konkrete værktøjer – til de områder der optager dig.

Coaching kan vær en enkelt gang eller et forløb, og designes altid således at det passer til dig, dine behov og ønsker. Efter en indledende samtale sættes rammen og indholdet aftales.

Birgitte hjælper dig med at analysere dine ønsker og udfordringer – og giver dig forslag til, hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil befinde dig.

Coaching foregår gående i Frederiksberg Have. Vi mødes på Smallegade ved Café Svejk og går gennem haven, mens vi taler. Eller sætter os på en bænk.

Hvis vejret er dårligt, så mødes vi på mit kontor: Skiferhuset, Godthåbsvej 8b, 2. sal. 2000 Frederiksberg. Dette sker efter aftale.

Best recommandation. Birgitte offers her knowledge and experience with hope and inspiration.

Ulla Viskum, HR og ledelseskonsulent. Københavns Universitet.
Kontakt Birgitte og hør mere

Kunderne siger

“Birgitte er som coach og sparringspartner god til hurtigt og præcist at identificere, hvad der skal arbejdes med ud fra ens behov. Derudover er Birgitte god til at koble teori og overordnede betragtninger til dagligdags situationer, så det giver mening.”

– Bo, projektleder. Novo Nordisk

Læs flere udtalelser

Praktiske oplysninger

PRIS
1 1/2 time session: 1800,- eks moms

KONTAKT
Vil du høre mere? Skriv til Birgitte på info@bdj.dk eller på tlf 26 35 45 47

STED:
Coaching foregår gående i Frederiksberg Have.
Er vejret dårligt foregår det efter aftale på mit kontor:
Skiferhuset
Godthåbsvej 8 B, 2.sal
2000 Frederiksberg

AFLYSNING
En session skal aflyses senest 24 timer før aftalt.

PODCAST

En podcast som giver dig viden og inspiration til at bevare din fysiske og mentale sundhed i en krævende og uforudsigelig verden. Det handler om robusthed og om hvordan du kan møde presset i dit liv og din hverdag med større ro, optimisme og handlekraft.

Podcasten kan desuden høres på Apple Podcast, Spotify, Itunes, Google Podcast, Podimo og Spreaker.

Referencer

“Birgitte Dam Jensen har med sin stærke faglighed indenfor robusthed og stress bidraget væsentligt til, at læringsforløbet Extreme Academy for reddere i Falck blev et så godt og engagerende forløb.  Med klar tale og stor udstråling leverede Birgitte sine pointer til deltagerne, som fik bedre viden om, hvad der sker i kroppen og med den mentale kapacitet, når man er under ekstreme stresspåvirkninger.”

- Eva-Carina Nørskov, Faglig leder. Teknologisk institut, Center for arbejdsliv.

NYHED