Foredrag

Om robusthed, compassion og stress

Foredrag:

Bevar dig selv

– robust i en uforudsigelige fremtid

Med afsæt i bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid” fortæller Birgitte om hvad robusthed er, og hvorfor det er en nødvendig livskompetence i en verden som i stigende grad udfordrer os med sit tempo, pres og forandringer. Robusthed er ikke noget vi har eller ikke har, men noget vi har i forskellige grader, og som kan styrkes gennem viden, selvindsigt og bevidst træning.

Foredrag:

Compassion

– Styrk robustheden gennem medmenneskelighed

Compassion har optaget menneskene i tusinde år, men nu har videnskabelig forskning givet os dokumenteret viden om hvordan vi kan udvikle vores hjerne, og dermed vores gode menneskelig egenskaber, gennem praktisk træning og konkrete teknikker. Compassion træning gør os mere mentalt robuste, forebygger stressbelastning og gør os i stand til at interagere sundt og ansvarligt med verden omkring os.

Foredrag:

Stress

– den gode, den onde og den virkelig grusomme

Et foredrag for alle som gerne vil vide mere om folkesygdommen stress. Hvornår er stress en helt normal, sund og god tilstand, som ingen skade gør? og hvordan kan stress udvikle sig til sygdom og belastning af vores trivsel og helbred? Foredraget bygger på solide og veldokumenterede fakta, samt nyeste forskning, og giver gode råd til hvad man selv kan gøre for at komme ovenpå igen.

Foredrag:

Robust ledelse

– at lede mennesker godt gennem forandringer

I en verden med stadig stigende tempo, kompleksitet og konstante forandringer er det vigtigt at du som leder kan bevare din følelsesmæssige stabilitet og mentale fleksibilitet, både i din daglige ledelse og omgang med dine medarbejdere og i dine beslutningsprocesser.Det handler om, at vi har brug for robuste ledere i en stadig mere krævende verden.

Referencer

“I en verden, hvor ordet robusthed slynges omkring i jobannoncer og til MUS samtaler, så var det en befrielse at få en yderst kompetent undervisning i de faktiske forhold omkring det lille ord. Dels lærte vores tillidsrepræsentanter, hvad ordet i virkeligheden betyder og indebærer.”

- Michael Dreyer, Faglig konsulent. Radiograf Rådet.