Om Birgitte

Konsulent, foredragsholder & forfatter

Birgitte er forfatter til bogen: ”Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig verden” der udkom på Gyldendal Business i 2017 og blev nomineret til årets ledelsesbog, 2017 af Ledernes Hovedorganisation.

Birgitte har undervist og trænet et bredt spektrum af mennesker i robusthed i mere end 15 år. Hun har i en årerække været en del af Forsvarets uddannelse i gidseloverlevelse, Conduct After Capture, og har undervist i skuespilteknik og scenerobusthed på Odense Skuespillerskole gennem 15 år.

Birgitte har skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder til at udvikle, styrke og fastholde robusthed, hvor hun trækker på erfaringer fra Forsvaret, sin erfaring som skuespiller og dramalærer, og sin specialisering som kropsterapeut med speciale i chok, traume og resiliens.

I dag arbejder hun med robusthed i egen virksomhed, som en efterspurgt foredragsholder om robusthed og stress, og som kommunikations og performancerådgiver for topledere og politikere.

“Birgitte Dam Jensen har med sin stærke faglighed indenfor robusthed og stress bidraget væsentligt til, at læringsforløbet “Extreme Academy” for reddere i Falck blev et så godt og engagerende forløb”

– Eva-Carina Nørskov, faglig leder. 

Presse

I hvilke forbindelser Birgitte har været i medierne omkring robusthed.

Referencer

 “Det var et virkelig godt foredrag. Jeg har sjældent oplevet, at nogen har kunnet gøre et teknisk/teoretisk foredrag så forståeligt, troværdigt og nemt at omsætte til logik. Jeg håber, at mange virksomheder får øjnene op for dig, for du berører emnet på en måde, som få vist gør!”

- Bo, projektleder. Novo Nordisk.