Om Birgitte

Konsulent, foredragsholder & forfatter

Birgitte har undervist og trænet et bredt spektrum af mennesker i robusthed i mere end 15 år, heriblandt tæller soldater, brandfolk, læger, sygeplejersker, ambulancefører, skuespillere, politikere, topledere, ledere, journalister – og mange andre mennesker som har haft brug for at kunne bevare deres robusthed under pres.

Birgittes unikke baggrund har givet hende en solid viden, som er blevet udviklet og finpudset gennem en omfatttende praktisk erfaring:

  • 8 år i Forsvaret hvor hun var med til at grundlægge og udvikle Forsvarets uddannelse i gidseloverlevelse. Hun var en del af ledesesgruppen og deltog i uddannelsen af soldater og elitesoldater
  • 10 år som terapeut med speciale i stress, chok, traume og resiliens
  • 15 år som dramalærer på Odense Skuespillerskole hvor hun blandt andet trænede eleverne i high-performance under pres, kreativitet og scenerobusthed
  • Personlig coach og træner for en række danske politikere og topledere indenfor bla. robusthed i forhold til mediepres

Birgitte er forfatter til bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”, udgivet på Gyldendal Business 2017, som var nomineret til årets ledelsesbog i 2017 af Lederne.

Birgitte er en efterspurgt foredragsholder, underviser og coach. Hun har skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder, som hjælper mennesker med at udvikle, styrke og fastholde deres robusthed i en tempofyldt, foranderlig og krævende verden.

“Birgitte Dam Jensen har med sin stærke faglighed indenfor robusthed og stress bidraget væsentligt til, at læringsforløbet “Extreme Academy” for reddere i Falck blev et så godt og engagerende forløb”

– Eva-Carina Nørskov, faglig leder. 

Presse

I hvilke forbindelser Birgitte har været i medierne omkring robusthed.

Referencer

 “Det var et virkelig godt foredrag. Jeg har sjældent oplevet, at nogen har kunnet gøre et teknisk/teoretisk foredrag så forståeligt, troværdigt og nemt at omsætte til logik. Jeg håber, at mange virksomheder får øjnene op for dig, for du berører emnet på en måde, som få vist gør!”

- Bo, projektleder. Novo Nordisk.